Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Ferdinand (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Carlos Saldanha
Actori: Kate McKinnon, David Tennant, Bobby Cannavale, John Cena, Gina Rodriguez
An: Filme Online 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ferdinand

După ce a fost confundat cu o bestie, Ferdinand, un taur uriaș cu o inimă mare, a fost capturat și îndepărtat de propria casă. Hotărât să se întoarcă la familia sa. Iși face o echipă specială, cu care pornește într-o aventură extraordinară. Stabilit în Spania, elne arată că nu este bine să judeci un taur după înfățișarea sa.

De la studiourile Blue Sky și Carlos Saldanha, regizorul animației Rio, inspirat de îndrăgita carte. Povestea lui Ferdinand de Munro Leaf și Robert Lawson, filmul Ferdinand online subtitrat este o comedie emoționantă și plină de aventură. Cu o distribuție excepțională care îi numără pe: John Cena, Kate McKinnon, Gina Rodriguez, Anthony Anderson și mulți alții.

Povestea tăuraşului, care e blând şi visător şi căruia – în loc să-şi petreacă zilele întrecându-se în lupte cu ceilalţi tăuraşi; preferă să stea la umbra unui copac şi să miroase florile, ne-a înveselit copilăria în anii 1990.

Acum, un lungmetraj cu îndrăgitul personaj rulează pe marile noastre ecrane. Are puterea să îl retransforme pe tauras în favoritul noii generații de copii. Personajul, un uriaș blând, care demonstrează că aparențele sunt înșelătoare; trezește emoții dintre cele mai puternice adulților, iar noua generație de copii are toate motivele să-l iubească pe Ferdinand; cum animația se adresează unui public foarte tânăr.

Tăuraşul , eroul scurtmetrajului animat produs de Walt Disney în 1938 şi laureat cu Oscar, a luat naștere odată cu cartea pentru copii Ferdinand online subtitrat, scrisă de Munro Leaf. În regia lui Carlos Saldanha, lungmetrajul lansat pe marile noastre ecrane pe 22 decembrie, scoate în evidență – în plus față de povestea originală – nu doar caracterul blând al lui Ferdinand, ci și curajul uriaș, tenacitatea, prietenia, transformându-l în eroul care își salvează prietenii.