Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Femeia Fatala – Femme Fatale (2002) Online Subtitrat


Regia: Brian De Palma
Actori: Rebecca Romijn, Antonio Banderas, Peter Coyote
An: 2002
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Femeia Fatala – Femme Fatale

Laura Ash din Femme Fatale online subtitrat este o seducãtoare de profesie, de o frumusete rãpitoare: o adevãratã “femeie fatalã”. La sapte ani dupã ce a furat un diamant, ea se întoarce în Franta cu o nouã identitate. Un paparazzo, Nicolas, îi face o fotografie si îi pune astfel viata în primejdie. Oare curiozitatea lui pentru aceastã femeie va fi… fatalã?

Brian De Palma, regizorul despre ultima sa productie: Personajul Laurei este centrul si in acelaşi timp punctul de început pentru întregul film Femeia Fatala online subtitrat. Am vrut sa creez o eroina care sa fie amuzanta, sexy si delicios de cruda, o femeie care sa stârnească sentimente puternice. Intenţia mea a fost sa accentuez stereotipul de „femeie fatala”, atât de des întâlnit in filmele anilor `40 si `50, si sa-l adaptez unei povesti moderne. Mi-a fost uşor sa găsesc firul epic al scenariului. M-am amuzat dând viata personajului Laurei si creând situaţiile, care nu sunt decât consecinţe fireşti ale acţiunilor sale. Scopul meu a fost sa construiesc intriga si sa filmez povestea astfel încât publicul sa nu-si poată da seama de ceea ce urmează sa se întâmple.

Marina Gefter, producatoare despre film: Brian iubeşte Franta si a vrut sa-si facă aici următorul film. Cred ca in acelaşi timp se afla in căutarea independentei, dorea sa se detaşeze de marile studiouri de la Hollywood, de filmele cu efecte speciale colosale, gen „Misiune Imposibila” sau „Misiune pe Marte”. Brian m-a rugat sa mă uit pe scenariul pe care tocmai îl terminase. Mi s-a părut a fi extrem de promitator.