Femeia Fantastica – Wonder Woman (2017) Film Online Subtitrat


Dezactivati extensia adblock pentru a vedea toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Regia: Patty Jenkins
Actori: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Femeia Fantastica – Wonder Woman

Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Wonder Woman. Extraordinare aventuri o așteaptă pe războinica celebră atât pentru curajul în luptă, cât și pentru bunătatea ei. Wonder Woman va ajunge în mai puţin de un an în sălile de cinema, iar săptămâna următoare, la Comic-Con. Vor putea fi văzute mai în detaliu aventurile ei plasate în perioada Primului Război Mondial. Doar ca să ne facă o idee, Entertainment Weekly a publicat câteva imagini pe această temă.

Fără a fi însoţite de prea multe explicaţii, pozele au nevoie de unele lămuriri: În Batman vs. Superman: Dawn of Justice Wonder Woman apare ca un personaj care caută ceva ce Lex Luthor furase: o poză cu ea şi cu regimentul ei din timpul Primului Război Mondial. Se pare că experienţa ei din timpul conflagraţiei nu a fost una fericită, şi că după aceea şi-a petrecut următoarea sută de ani undeva sub acoperire.

Actriţa Gal Gadot, într-un interviu, reflectează asupra psihologiei lui Wonder Woman, aruncată într-un război în plină derulare: „Este o tânără idealistă, care a fost învăţată că lumea ar fi simplă, în alb şi negru, cu bine şi cu rău. Ea crede asta, însă lumea nu este astfel, în alb şi negru. Lumea e complicată”.

Cât îl priveşte pe actorul Chris Pine, acesta îl joacă pe Steve Trevor. În benzile desenate, Steve este pilotul care se prăbuşeşte pe Themiscyra, insula imaginară pe care s-au retras Amazoanele nedoritoare a mai exista în „Lumea oamenilor”, iar Diana este aceea care l-a urmat în încercarea de a face lumea un loc mai bun. Din ceea ce am mai văzut, se pare că Diana îşi descoperă propriile căi de a îşi îndeplini planurile, iar Trevor va fi ajutorul ei.