Female Fight Club (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Miguel A. Ferrer
Actori: Amy Johnston, Cortney Palm, Rey Goyos
An: 2016
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Female Fight Club

Wow, ceea ce începe ca un film destul de decent și distractiv se încheie într-un dezastru total! Nu-mi vine să cred că acest film și-a risipit potențialul și și-a aruncat șansa de a deveni un film cinstit și plăcut, cu un buget redus.

La început se pare că filmul va fi un film foarte simplu și simplist de luptă; în stil turneu. Nimic prea fantezist sau original. Dar filmul a fost perfect perfect și plăcut de privit. Luptele au fost bine coregrate; luptatorii de sex feminin impresionati sa se uite si totul a fost filmat intr-un stil destul de bun si cu siguranta profesionist. Nu eram prea îngrijorat de povestea ei; care de fapt este destul de potrivită pentru un film de acest gen. Totuși; aproximativ jumătatea filmului Female Fight Club online subtitrat decide altfel și dintr-o dată devine din ce în ce mai mult un film bazat pe poveste; în timp ce atât povestea cât și manipularea ei sunt extrem de sărace.

Filmul nu are nicio idee cum să-și spună povestea. Ea nu reușește să creeze nici o tensiune sau credibilitate și tot ceea ce se întâmplă în oricare dintre ele se simte urgent sau teribil în afara locului. Singurul moment în care filmul este despre un singur lucru. Iar în celălalt este brusc despre ceva complet diferit; care nu pare relevant pentru nimic altceva. Care sa întâmplat înainte de film. Este lipsit de o atenție bună; dar; de asemenea; lipsește absolut o linie de complot destul de interesantă. Care se spune atât într-un mod atât de relativ și realist.

PortalulTauTV.com
Female Fight Club (2016) Online Subtitrat in Romana
Female Fight Club (2016)
Editor's Rating:
2