Father of the Year (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Tyler Spindel
Actori: David Spade, Nat Faxon, Joey Bragg, Matt Shively, Bridgit Mendler
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Father of the Year (2018)

Filmul Father of the Year urmărește povestea doi absolvenți care se întorc în orașul lor natal, unde o întrebare provoacă haos total: care dintre tații lor ar ieși victorios dintr-o luptă? Ben și Larry revin în orașul natal, unde dezbat sub influența alcoolului și pur ipotetic, tatăl căruia dintre ei l-ar bate pe celălalt, o întrebare la care doar un singur tată este dornic să răspundă.

Atunci când Wayne, un tată deșelat, află că fiul său crede că va pierde într-o luptă ipotetică cu tatăl prietenului său, acesta face ceea ce ar face orice tată rezonabil în acea situație: îl provoacă pe celălalt tată unei lupte reale. Wayne vrea să fie cel mai bun tată în cel mai rău mod posibil. Când dezbaterea celor doi prieteni este luată în serios; lucrurile o iau razna: locurile de muncă sunt pierdute; relațiile ruinate; viitorurile distruse; iar bărbații de vârstă mijlocie sunt copleșiți. În aceste circumstanțe; cei mai buni prieteni se confruntă cu cine sunt părinții lor cu adevărat; pe măsură ce încep să privească lumea cu ochii unor adulți.

Acest film Father of the Year a avut o mulțime de promisiuni după vizionarea trailerului; cu toate acestea; a fost executat prost. Sentimentul slab al umorului; complotul semi-tolerabil și atitudinea decentă este modul în care aș descrie acest film. După primele 20 de minute; îți dai seama că ești mai bine să te uiți la altceva.