Fata moartă – The Dead Girl (2006) Online Subtitrat


Regia: Karen Moncrieff
Actori: Toni Collette, Brittany Murphy, Marcia Gay Harden
An: 2006
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Fata moartă – The Dead Girl (2006)

Premiat pentru Cel mai bun scenariu (San Diego Film Critics Society Awards), The dead girl aduce in prim plan cinci povesti stranii fara nicio legatura aparenta. Pe masura ce actiunea filmului inainteaza, misterul mortii unei tinere incepe sa se clarifice, in timp ce viata unor oameni, care aparent nu au nimic in comun, se intersecteaza. Oameni disperati, unii pusi la grea incercare, oameni care cauta iertarea si altii care refuza sa fie inghititi de mizerie sunt eroii principali ai unei povesti emotionante.

“The Dead Girl”; scrisă și regizată de Karen Moncrieff; este o poveste bizară despre modul în care șase femei sunt afectate de moartea teribilă și prematură a unei femei tinere. Fiecare femeie afectată suferă în propria lor închisoare emoțională. Arden; Leah; Beverly; Ruth; Rosetta și Melora câștigă o viață și o nouă oportunitate; datorită legăturii lor cu fată moartă.

Arden; interpretată de Toni Collette; trăiește și se îngrijește de mama ei abuzivă. Mama lui Arden; personajul lui Piper Laurie; are o astfel de afecțiune emoțională asupra lui Arden; că nici măcar nu simte că poate merge la o întâlnire fără a fi umilită. Arden găsește fată moartă pe pământul familiei ei și; din anumite motive; îi dă un curaj nou să exploreze o viață în afara înțelegerii mamei ei. După ce fetița este îndepărtată din familia lui Arden; ea este luată la biroul local al medicilor examinatori.