Fata din tren – The Girl on the Train (2016) Online Subtitrat


Regia: Tate Taylor
Actori: Rebecca Ferguson, Luke Evans, Justin Theroux, Haley Bennett, Emily Blunt, Chris Evans
An: 2016
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fata din tren – The Girl on the Train

Romanul, apărut și la noi cu titlul Fata din tren, spune povestea unei tinere femei – a cărei viață nu este tocmai roz – care urmărește în fiecare dimineață, luând același tren, un cuplu tânăr și aparent perfect, ce locuiește într-o casă de lângă calea ferată. Într-o zi vede însă ceva ce o șochează și astfel ajunge să ia parte la viețile pe care le-a observat doar de pe margine.

Desi lumea noastra e rea, instrainata de bine, desi oamenii inchid ochii la toate nenorocirile ce se intampla in jurul lor, cautam sa vedem binele acolo unde nu este. Cautam si identificam tipare, care ne par noua, potrivite unei iubiri ca in povesti.

Nu exista istorii cu printi si printese (le gasim doar in cartea de basme); nu exista decat vise si iluzii ce fac rocada in mintea noastra; se amesteca in nesfarsita speranta; in inimaginabilul viitor ce are un potential de mai bine.

The Girl on the Train este un film trist; un film ce ne arata realitatea in care traim; dar pe care nu o recunoastem si nu o vrem pentru noi. Alegem de fiecare data visele; realitatea pe care o tesem noi; la care vrem sa fim parte si care sa contina rolul pe care ni l-am dorit intotdeauna.

Filmul nu este excelent. Trebuie sa recunosc faptul ca am asteptat pana la final ca sa primesc o sclipire si am primit-o.