Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Fata adormita – Girl Asleep (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Rosemary Myers
Actori: Bethany Whitmore, Harrison Feldman, Amber McMahon
An: 2015
Gen: Comedie, Familie, Fantezie
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Fata adormita – Girl Asleep (2015)

Greta Driscoll, care se apropie de vârsta de 15 ani, nu reușește să-și găsească locul în noul ei oraș. Între grupul de blonde răsfățate, sora ei mai mare și excentricii ei părinți, singura persoană cu care poate să vorbească este Elliott din Fata adormita online subtitrat, ciudatul dar adorabilul ei coleg de clasă. Când mama ei decide să-i organizeze o petrecere surpriză și să invite pe toată lumea, cele mai mari temeri ale sale o copleșesc și Greta este aruncată într-o lume paralelă – un loc care este erotic într-un mod bizar, puțin violent și ridicol – doar aici se poate găsi pe ea însăși.

După ce am văzut spectacolul de teatru Windmill Theatre în 2014; am fost cu siguranță ezitant în privința modului în care transferau producția pe ecran; în special în secvențele de vis mai multe; pe măsură ce funcționau atât de bine pe scenă.

Am fost plăcut surprins de repetarea fidelă a povestirii Girl Asleep online subtitrat și a fost răsturnată de frumoasa cinematografie. Fiecare împușcătură este compusă la perfecțiune cu linii curate care domină prima secțiune și linii înclinate care domină secvențele de vis care fac un contrast frumos între cele două.