Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Fargo (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Scott Winant
Actori: Martin Freeman, Joey King, Colin Hanks, Billy Bob Thornton, Allison Tolman
Anul: 2014
Gen: Drama, Crima, Thriller, Seriale Online
Durata: 53 minute
IMDB: 9.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Fargo SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10


Sinopsis Fargo

În centrul atenției este agentul de asigurări Lester Nygaard (Martin Freeman) a cărui viață în orășelul Bemidji ar putea fi mult îmbunătățită. O slujbă plictisitoare la care nu e prea bun, o soție cicălitoare, un frate mai mic care de-abia așteaptă să se laude cu noua sa promovare și o întâlnire cu Sam Hess, cel care îl chinuia în liceu, fac ca Lester să aibă o zi înfiorător de proastă.

Lucrurile nu se îmbunătățesc nici când după întâlnirea cu Hess trebuie să meargă la spital; unde îl întâlnește pe misteriosul Lorne Malvo (Billy Bob Thornton); un asasin plătit ajuns în micul Bemidji în urma unei misiuni sfârșite prost. Efectele unei conversații cu Malvo se vor dovedi cu bătaie lungă pentru sărmanul Lester; care își va vedea viața complet dată peste cap.

O adaptare a filmului Fargo serial online subtitrat cu acelaşi nume premiat cu Oscar; serialul FARGO (2014) dispune de o poveste cu totul nouă de genul “true crime” şi urmăreşte un caz cu personaje noi. Dar păstrând același fundal unic de umor; omoruri și politețe extremă tipică pentru Minnesota; care au făcut din film un clasic fără vârstă.