Fără zgomot – A Quiet Place (2018) Film Online Subtitrat


Regia: John Krasinski
Actori: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Groaza, SF
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fără zgomot – A Quiet Place

O familie cu doi copii duce o existență izolată, în liniște deplină, de teama că o amenințare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici.

Suntem în anul 2020, într-un decor postapocaliptic. Terra a fost invadată de extratereştri orbi, dar cu un auz extraordinar. Un singur zgomot şi vei fi sfârtecat.

În aceste condiţii, tatăl (Krasinski), mama (Emily Blunt), fiica (Millicent Simmonds) şi fiul (Noah Jupe) încearcă să supravieţuiască la ferma familiei, o provocare mai complicată decât te-ai fi aşteptat, mai ales că mama este însărcinată şi sorocul îi vine curând.


Review Fără zgomot – A Quiet Place

Acţiunea are loc în 2020, într-un decor postapocaliptic. Vedem un supermarket părăsit, în care o familie se mişcă fără să scoată un zgomot. Nu trece mult să înţelegem de ce: Terra a fost invadată de extratereştri orbi, dar cu un auz extraordinar. Un singur zgomot şi vei fi sfârtecat. În aceste condiţii, tatăl (Krasinski), mama (Emily Blunt), fiica (Millicent Simmonds) şi fiul (Noah Jupe) încearcă să supravieţuiască la ferma familiei, o provocare mai complicată decât te-ai fi aşteptat, mai ales că mama este însărcinată şi sorocul îi vine curând.

Un film despre efortul de a-ţi păstra umanitatea şi obsesia de a-i proteja pe cei dragi; A Quiet Place câştigă un gigantic teren în faţa altor horror-uri din simplul motiv că îţi pasă de personaje. Acestea au o poveste; iar interacţiunile lor sunt ataşante şi credibile; ceea ce face A Quiet Place mai mult decât un horror. Aşa cum It; superhitul de anul trecut; era în egală măsură un horror şi o poveste despre indestructibilele prietenii ale copilăriei; filmul lui Krasinski este în egală măsură o dramă de familie şi un horror eficient. Ambele direcţii funcţionează de minune şi fii fără grijă; A Quiet Place chiar reuşeşte să sperie.

Înfăţişarea creaturilor; aptitudinile şi ferocitatea lor asigură energia horror a filmului; dar puterea şi eficienţa sa stau în alegerile şi deciziile pe care le iau personajele. Probabil că cel mai ataşant este tatăl gata de orice pentru a-şi menţine familia în viaţă. Este clar de la început că ştie ce face; din simplul motiv că el şi ai săi sunt singurii supravieţuitori în decorul postapocaliptic; ajutaţi de mecanismele ingenioase de avertizare şi de modul cum membrii familiei duc o viaţă cât de cât de normală în tăcere deplină.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
A Quiet Place (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray