Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Fără Dumnezeu – Godless (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Scott Frank
Actori: Samuel Marty, Luke Robertson, Rio Alexander
An: 2017
Gen: Seriale Online, Western
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Fără Dumnezeu – Godless SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07


Sinopsis Fără Dumnezeu – Godless

Un proscris nemilos din Godless online subtitrat, terorizează Vestul în căutarea unui fost membru al bandei sale, care a început o nouă viață într-un oraș liniștit, populat numai de femei.

Fără Dumnezeu online subtitrat este un spectacol pe care numai Netflix l-ar produce. Povestirea extrem de lentă nu i-ar permite niciodată să reușească pe rețeaua de cablu. Acest lucru nu înseamnă că reușește și Netflix. Într-adevăr, nu există nimic despre povestea ei care ma păstrat interesat ca un spectator, și chiar momentele care au început să intrigi s-au risipit rapid în stories mai puțin interesante. Aceasta este o afirmație tristă, deoarece secvența de deschidere este extrem de bine împușcată și creează un sentiment de teamă, confuzie și frică care îi determină imediat pe spectatori să se așeze și să acorde atenție, însă acel moment este trecător.

Câteva dintre cele două mari povestiri se îndreaptă încet spre comun. În primul rând, datorită unui accident minier major care a ucis pe toți bărbații, orașul La Belle din New Mexico este format numai din femei și copii, cu excepția șerifului orașului, Bill McNue (Scoot McNairy). Cea de-a doua poveste se învârte în jurul unui fost hoț de tren, Roy Goode, care sa întors împotriva mentorului și partenerului său, Frank Griffin (Jeff Daniels), care acum îl caută să se răzbune. Goode reușește să-și găsească drumul în La Belle și se ascunde acolo, în timp ce șeriful și câțiva membri ai legii dau seama că este doar o chestiune de timp înainte ca Griffin și banda lui să coboare pe La Belle.