Fanul – Fan (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Maneesh Sharma
Actori: Shah Rukh Khan, Sayani Gupta, Atul Sharma
An: 2016
Gen: Actiune, Drama, Indiene, Thriller
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fanul – Fan

Într-o lume a etichetelor din filme indiene online Fan, uităm foarte uşor cine sunt cei care i-au transformat în staruri, superstaruri şi megastaruri pe sportivi, cântăreții pop și pe actorii chipeşi – FANII. FAN este povestea lui Gaurav (Shah Rukh Khan), un tânăr de 20 şi ceva de ani, a cărui lume se învârte în jurul mega-starului de cinema Aryan Khanna (Shah Rukh Khan) sau “Dumnezeu”, aşa cum îl numeşte el.

De pe străzile lăturalnice din Delhi, tânărul Gaurav pornește într-o călătorie spre orașul viselor; Mumbai, pentru a-i ura idolului său la mulţi ani, cu ocazia zilei sale de naştere. La urma urmei; este cel mai mare fan al lui Aryan şi chiar seamănă izbitor cu acesta. Prin urmare, cât de greu ar putea fi pentru Gaurav, cel mai mare din lume să obţină o întâlnire cu cel mai mare star din lume? Când lucrurile nu merg conform planului, dragostea; si pasiunea lui Gaurav pentru “Dumnezeul” lui se transformă într-o obsesie periculoasă; care depăşeşte limitele firescului.

În acest film Fan film online subtitrat intens, care te va ţine cu sufletul la gură; se analizează personalităţile şi caracterele celor doi, Gaurav şi Aryan. Aceştia descoperă, în ei înşişi, OAMENI despre a căror existenţa nici nu ştiau in Fanul online subtitrat. Vei ajunge sa te întrebi de care dintre aceştia să îţi fie milă şi pe care să îl susţii. Dar oare poţi alege? La urma urmei, şi superstarurile sunt tot oameni,, dar fiecare dintre noi este, de asemenea, un fan.