Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Animale fantastice şi unde le poţi găsi
Regia: David Yates
Actori: Samantha Morton, Katherine Waterston, Ezra Miller, Eddie Redmayne, Colin Farrell
An: 2016
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them o face pe autoarea J.K. Rowling să se întoarcă în universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

Newt Scamander, un vrajitor britanic care ajunge in New York avand la el o servieta magica in care sunt tinute captive tot felul de creaturi ciudate si minunate pe care le-a adunat de-a lungul calatoriilor sale. La putin timp dupa sosirea in Manhattan, Newt schimba accidental servieta cu cea a unui om simplu, fara puterni magice, pe nume Jacob Kowalski. In momentul in care Jacob deschide servieta, cateva creaturi magice din interior reusesc sa scape si sa fuga in „jungla urbana”. Momentul acestei evadari este unul cat se poate de prost pentru ca deja exista tensiuni intre muritori si vrajitori, iar ele sunt atat de intense incat ar putea in orice clipa sa izbucneaza intr-un razboi.

Sincer sa fiu, acum cand a aparut la cinema, aflu ca acest film are o poveste din universul Harry Potter. Surprins. Placut bineinteles, deoarece acest univers mi-a placut, desi nu am fost neaparat fanul micului vrajitor, mai degraba al Lotr. In fine, m-am decis sa nu il ratez si am mers la el. O noua poveste, alti actori, dar acelasi stil cu seria Harry Potter si asta este bine. Atat povestea, cat si prestatia actorilor mi-au placut, iar acum ramane sa astept urmatorul film, cu siguranta vom avea inca unul.