Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Family of Lies (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jack Snyder
Actori: Christa B. Allen, Mary Alice Risener, Peyton Wich
An: 2017
Gen: Thriller
IMDB: 5.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Family of Lies

După ce părinții lor au fost uciși într-un accident de mașină misterios, Emily și frații ei mai mici s-au mutat într-un mic oraș din Louisiana. În curând lucruri ciudate încep să se întâmple, dând fraților sentimentul că sunt urmăriți.

În timp ce petrece un weekend normal din oraș, părinții lui Emily mor într-un accident de mașină. După o investigație, Emily din Family of Lies online subtitrat este șocată să afle că părinții ei au fost uciși. Emily ajunge la o decizie de a ascunde acest fapt de sora ei Lexie și de fratele ei, Ethan. Când Emily nu poate face destui bani pentru a avea grijă de familie, ea își ia o treabă în afara orașului și își rătăcește frații. Ethan merge cu fluxul, dar Lexie are un timp dur cu toate schimbările. Și pentru a face lucrurile mai rău, alarmele se dau în mod constant în casă, se văd umbre și cine știe că Emily moare. Familia crede că cineva îi urmărește și le va ucide în cele din urmă. Ei nu au nici o idee despre ce sunt împotriva lor sau despre cine sunt cu adevărat părinții lor.

Acesta este un mister nebunesc, dar asta face distractiv de privit. Știi că ceva se întâmplă cu părinții, dar nu ești sigur. Știi că se întâmplă ceva în jurul familiei, dar nu știu ce este. Această familie este un secret de la ascunderea adevărului sau de suflare a totului din apă. În timp ce acest lucru nu este un “nu rata”, merită să te uiți dacă ai nevoie de 2 ore pentru a ucide.