Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Cand Pete (Mark Wahlberg) si Ellie (Rose Byrne) din Familie de-a gata – Instant Family online subtitrat, decid ca e timpul sa-si faca o familie, ajung fara sa vrea in lumea adoptiilor. Si, cand ajung sa cunoasca un trio de frati, care include si o adolescenta nabadaioasa; isi dau seama ca nici nu au pornit bine “motoarele”, si sunt pe cale sa scape fraiele din mana. Din acel moment, viata lor va fi un sir neintrerupt de eforturi hilare de a invata pe repede inainte ce inseamna sa fie parinti; in speranta ca vor reusi sa devina o familie, fie ea si de-a gata…

Comedia Familie de-a gata – Instant Family online subtitrat e inspirata de experienta personala a scenaristului/regizor/producator Sean Anders. Si ii are ca protagonisti pe Mark Wahlberg si Rose Byrne. Alaturi de care ii regasim pe Octavia Spencer, Tig Notaro si Margo Martindale, Julie Hagerty si Michael O’Keefe.

Aceasta comedie despre cea mai neverosimila familie pe cale de a se forma, ori de a se distruge definitiv, atinge teme sensibile, dar redate cu umor si emotii autentice. Pentru ca, in definitiv, familie inseamna o legatura de suflet pe viata.


Regia: Sean Anders
Actori: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Moner
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.4


Instant Family (2018) Online Subtitrat


Trailer Instant Family (2018)