Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Familia Crood – The Croods (2013) Online Subtitrat


Regia: Kirk De Micco, Chris Sanders
Actori: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone
An: 2013
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Familia Crood – The Croods (2013)

CROODS este comedie animată în 3D care urmărește prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieții. Atunci când peștera care le fusese casă este distrusă – împreună cu restul lumii lor – familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiți de conflicte generaționale și întorsături seismice, Familia Croods descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice și un viitor cum nici nu-și imaginaseră vreodată.

Dinamica familiei Croods, deși se desfășoară cu câteva milioane de ani în urmă, lasă impresia că ar putea veni din căminul nostru. Ca majoritatea taților, tatăl de familie Grug (Nicolas Cage) este extrem de protector cu soția și cei trei copii ai săi. Vigilența sa excesivă a făcut ca familia sa legată de cavernă să fie în siguranță, protejată și… foarte plictisită.

Jumătatea puternică și supusă a lui Grug, Ugga (Catherine Keener) acceptă mentalitatea soțului ei conform căreia “frica este bună; schimbarea este ceva rău”, la fel și fiul lor, Thunk (Clark Duke), care este mulțumit cu situația staționară. Arțăgoasa soacră Gran (Cloris Leachman) nu se obosește niciodată să-l împungă (sau uneori să-l atace) pe Grug; iar copilul tare ca piatra Sandy poate fi cel mai feroce membru al familiei Crood.