Familia Addams – The Addams Family (1991) Film Online Subtitrat in Romana


Este momentul sa faceti cunostinta cu Familia Addams – The Addams Family, o comedie realizata pe baza cartii Familia Addams. Ii veti intalni pe blandul Gomez, un impatimit al trabucelor, pe ingrozitoarea sa sotie, Morticia si pe cei doi dracusori de copii, Wednesday si Pugsley intr-o calatorie nesfarsita in lumea teribilului. Sa nu va mire deci ca vecinii lor sunt speriati de moarte si devin cu totii isterici la auzul sosirii membrilor Familiei Addams!

Cea mai ciudata familie din SUA, cu o atractie intensa catre macabru, revine pe ecranele cinematografelor. Dupa ce umpluse paginile revistelor de benzi desenate si serile de film ale canalelor de televiziune intr-un film concentrat pe regasirea unchiului Fester (fratele lui Gomez in aceasta noua versiune). Suntem prinsi intr-un univers supranatural bizar cu personaje monstruoase ce starnesc groaza. Si cu obiecte neinsufletite ce incep sa se miste singure, manate, pare-se, de o vointa nevazuta.

Urmarind ecranizarea lui Barry Sonnenfeld, poti sa constati cu un oarecare regret ca filmul Familia Addams – The Addams Family online subtitrat, desi bizar si pe alocuri nostalgic, este o comedie neagra distractiva, dar destul de conformista. O evolutie a actiunii previzibila, multe gaguri cunoscute, interpretari prea ceremonioase – toate acestea reprezinta, de fapt, omagii aduse creatiilor artistice anterioare. Ceea ce nu-i rau, nu ma intelegeti gresit, dar nici nu poate sa te entuziasmeze prea mult.


Regia: Barry Sonnenfeld
Actori: Anjelica Huston, Raul Julia, Christopher Lloyd
An: 1991
Gen: Comedie, Fantezie
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare