Fahrenheit 451 (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Ramin Bahrani
Actori: Michael B. Jordan, Sofia Boutella, Michael Shannon, Keir Dullea, Martin Donovan
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, SF, Thriller
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Fahrenheit 451 (2018)

Într-o cumplită lume lipsită de pasiuni și griji, Guy Montag, un tânăr a cărui slujbă ca fochist presupune arderea de cărți și alte materiale tipărite începe să se îndoiască de morala acțiunilor lui după ce cunoaște o frumoasă tânără. De aici până la intenția de a se ridica împotriva sistemului mai este doar un pas…

Proiectul HBO Films Fahrenheit 451 prezintă un viitor al Americii în care roboții controlează rutina zilnică, istoria e trucată sau rescrisă și există misiuni televizate în care se ard cărți și sunt trași la răspundere proprietarii lor.

În această lumea paranoică; un pompier zelos; care e pregătit să își înlocuiască căpitanul; începe să chestioneze teoriile despre arderea cărților. După ce întâlnește o tânără informatoare (Sofia Boutella); care este eliberată condiționat după ce îi sprijinea pe cei care apreciau literatura și istoria; pompierul ia o decizie periculoasă; să ajute un grup cu un plan îndrăzneț: să salveze conținutul a mii de cărți clasice; artă și cultură – asta dacă reușesc să păcălească toate forțele care vor să le distrugă.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Fahrenheit 451 (2018)
Nota film
31star1star1stargraygray