Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Fahrenheit 451 (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Intr-o cumplita lume lipsita de pasiuni si griji, Guy Montag din Fahrenheit 451 online subtitrat, un tanar a carui slujba ca fochist presupune arderea de carti si alte materiale tiparite; incepe sa se indoiasca de morala actiunilor lui dupa ce cunoaste o frumoasa tanara. De aici pana la intentia de a se ridica impotriva sistemului mai este doar un pas…

In aceasta lumea paranoica din filmul Fahrenheit 451 online subtitrat in romana, un pompier zelos; care e pregatit sa isi inlocuiasca capitanul, incepe sa chestioneze teoriile despre arderea cartilor. Dupa ce intalneste o tanara informatoare (Sofia Boutella), care este eliberata conditionat dupa ce ii sprijinea pe cei care apreciau literatura si istoria, pompierul ia o decizie periculoasa, sa ajute un grup cu un plan indraznet. Sa salveze continutul a mii de carti clasice, arta si cultura – asta daca reusesc sa pacaleasca toate fortele care vor sa le distruga.

Fahrenheit 451 online subtitrat este o productie cu o distributie impresionanta, efectele speciale uimitoare si un scenariu bazat pe unul din cele mai bune romane ale istoriei recente, Fahrenheit 451 subliniaza multe din excesele lumii noastre din ce in ce mai automatizate. Romanul original al lui Bradbury (publicat in 1953) a fost inspirat de ascensiunea Mccarthy-ismul– cand arderea cartilor a devenit o amenintare foarte reala – iar temele pe care le-a abordat devin din ce in ce mai relevante pentru prezent.


Regia: Ramin Bahrani
Actori: Michael B. Jordan, Sofia Boutella, Michael Shannon, Keir Dullea, Martin Donovan
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, SF, Thriller
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare