Faceţi jocurile – Ocean’s Eleven (2001) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Soderbergh
Actori: Eddie Jemison, Brad Pitt, George Clooney, Casey Affleck, Scott Caan, Julia Roberts
Anul: 2001
Gen: Thriller, Crima
Durata: 116 minute
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Faceţi jocurile – Ocean’s Eleven

În Ocean’s Eleven – Faceți jocurile!, condamnatul carismatic și prefăcut Danny Ocean (GEORGE CLOONEY) este eliberat condiționat din închisoare și imediat începe să orchestreze cel mai nou plan al său: să realizeze cel mai îndrăzneț jaf din istoria orașului Las Vegas.

Ținta? Trei dintre cele mai renumite cazinouri din Vegas Strip: Bellagio, Mirage și MGM Grand. Adăpostit la o adâncime de 61 de metri sub bulevardul central Strip se află un seif care păzește fiecare cent provenit din aceste cazinouri, patronate de Terry Benedict (ANDY GARCIA), un întreprinzător elegant și nemilos.

Pe cât de nemilos pe atât de inteligent; Benedict nu ezită să facă orice crede el necesar pentru a obține ceea ce vrea – fie el hotel sau fată. În acest caz; este vorba de hotelul lui Reuben Tishkoff (ELLIOTT GOULD) și de Tess (JULIA ROBERTS); fosta soție a lui Danny Ocean; care s-a mutat în Las Vegas pentru a începe o nouă viață în calitate de custode la Galeria de Arta Bellagio.

Un om cu care nu este bine să glumești; Benedict este convins că datorită sistemului său de securitate high-tech; seiful principal situat sub Bellagio este impenetrabil. La fel ca și relația sa cu Tess.

Rusty Ryan (BRAD PITT); complicele cel mai de încredere al lui Ocean; desemnat să se ocupe de rezolvarea tuturor detaliilor din cadrul echipei; Linus Caldwell (MATT DAMON); ale cărui degete iuți pot fura orice buzunar;
Basher Tarr (DON CHEADLE); englezul expert în muniții;