Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Extremely Loud & Incredibly Close (2011) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Extrem de tare și incredibil de aproape
Regia: Stephen Daldry
Actori: Viola Davis, John Goodman, Tom Hanks, Sandra Bullock, Thomas Horn, Max von Sydow, Jeffrey Wright
Anul: 2011
Gen: Drama, Aventura, Mister
Durata: 129 minute
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Extremely Loud & Incredibly Close

Extremely Loud & Incredibly Close e o bucățică dintr-un întreg istoric petrecut în data de 11 septembrie 2001. Fără să insiste foarte mult pe ceea ce s-a întâmplat atunci, filmul lui Stephen Daldry (cunoscut pentru The Hours, The Reader și Billy Elliot) se concentrează pe drama individuală a lui Oskar Schell un băiețel de 9 ani, extrem de deștept pentru vârsta lui, care și-a pierdut tatăl în tragicele evenimente de la WTC.

Pentru Oskar lumea lui se învârtea în jurul tatălui, acesta fiind ca un soare pentru el. După deces, lumea lui Oskar se schimbă, devine mai întunecată, mai dureroasă pentru că ascunde și unele secrete pe care nici un om matur nu le-ar putea îndura singur.

Până ca băiatul de 9 ani să înceapă o aventură emoționantă, Stephen Daldry insistă să contureze strânsa relație dintre acesta și tatăl său, interpretat de Tom Hanks. Bazată pe iubire, curiozitate, provocare, curaj și mister, relația dintre cei doi pare unică, în timp ce mama băiatului are un rol redus, un rol de observator.

Odată cu tragedia familia Schell se schimbă, devine apatică până când într-o zi Oskar găsește o cheie ciudată. Si un plic cu numele Black. Din acest moment începe o aventură unică, o aventură prin care băiatul de 9 ani încearcă. Să-i găsească pe toți cu numele Black din New York, să descopere unde se potrivește cheia și ce mesaj i-a lăsat tatăl său.