Extinction (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Ben Young
Actori: Richard Brake, Luke Goss, Roberto Lombardi, Mark Weiler
An: 2018
Gen: SF, Thriller
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis Extinction

Extincția este un viitor film american de știință-ficțiune din 2018, regizat de Ben Young, scris de Spenser Cohen, Eric Heisserer și Brad Kane. Filmul este despre un tată care suferă de un vis recurent despre pierderea familiei sale. In timp ce a fost martor al forței de luptă împotriva distrugerii. Filmul îl vede pe Lizzy Caplan, Michael Peña, Mike Colter. Lilly Aspell, Emma Booth, Israel Broussard și Lex Shrapnel. Filmul este programat să fie lansat pe 26 ianuarie 2018. Acesta a fost primul film al lui Mandeville Films care va fi distribuit sub bannerul Universal Pictures.

Extincția lui Universal va fi lansată pe 26 ianuarie. Thriller-ul SF al filmului online 2018 Extinction îl vede pe Lizzy Caplan și pe Michael Peña ca pe un tip care trebuie să-și salveze
familia de un fenomen din afara lumii. Regizat de Ben Young, Extinction este scris de nominalizat la Sosirea la Oscar. Castigatorul premiului WGA Eric Heisserer, Spenser Cohen si Brad Caleb Kane.

Picul va fi produs de Todd Lieberman și David Hoberman de la Mandeville, care vin de la un weekend fierbinte pe Beauty and the Beast. Care a coborât cea de-a șasea cea mai bună deschidere a tuturor timpurilor la Boston. Cu 174,8 milioane USD. Artistul Alexander Young al lui Mandeville va produce producție, alături de Nathan Kahane. Joe Drake, Erin Westerman și Kelli Konop de la Universul Bine.

Extincția va împărți un weekend de deschidere cu Open Dogs Show Dogs și Sony’s Proud Mary, care îl interpretează pe Billy Brown și pe Taraji P. Henson.