Experimentul Philadelphia – The Philadelphia Experiment (2012) Online Subtitrat


Regia: Paul Ziller
Actori: Nicholas Lea, Michael Paré, Ryan Robbins
An: 2012
Gen: Aventura, Mister, SF
IMDB: 4.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Experimentul Philadelphia – The Philadelphia Experiment

Experimentul Philadelphia este unul dintre cele mai cunoscute experimente ce au avut loc în timpul celui de-al II-lea Război Mondial, la care au luat parte marii savanți ai timpului.

În acest film guvernul încearcă printr-un proiect îndrăzneț să reinvie primul experiment “Philadelphia” din cel de-al Doilea Război Mondial, ce încerca să facă invizibilă o navă de luptă. Când acest al doilea experiment reușește, aduce înapoi vasul “The Eldridge” ce a disparut în primul experiment din 1943. Acesta nu se dovedește a fi un lucru bun și totul devine un iad.

Este un film The Philadelphia Experiment online subtitrat realizat pentru televiziune, având un subiect extraordinar de interesant dar foarte slab dezvoltat și exploatat. Pelicula pare a fi un remake a celei din 1984 dar la fel de bine există posibilitatea de a fi catalogat ca și original, singura nedumerire, în acest caz, fiind coincidența de nume.

Din primele 10 minute de vizionare se observă foarte ușor că filmul are un buget redus ca; și argumentare fiind numărul redus de actori care apar în el precum și numărul nefiresc de mic de oficialități și unități guvernamentale; (pompieri, poliție, salvare, FBI, CIA, Secret Service, etc) care apar în scenele din film Experimentul Philadelphia online subtitrat când; într-o astfel de situație de criză ca și cea generată de evoluția experimentului; numărul celor implicați ar fi fost extrem de mare. Ridicol, la acest capitol, în întreg filmul; singurul reprezentant guvernamental care ”taie și spânzură” este o cucoană; foarte sexi, care umblă tot timpul cu o poșetă demodată după ea.