Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Everything Sucks (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Ben York Jones, Michael Mohan
Actori: Patch Darragh, Peyton Kennedy, Jahi Di’Allo Winston, Rio Mangini, Sydney Sweeney
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Sinopsis Everything Sucks

Din categoria serialelor de pe Netflix pe care le așteptăm cu nerăbdare luna viitoare, Everything Sucks este în capul listei! Serialul promite să te reîntoarcă în anii ’90, perioadă după care se pare că suntem cu toții nostalgici când vine vorba despre filme, muzică și seriale.

Plasat în orășelul Boring (da, numele este real!) din statul Oregon, în anul 1996, „Everything Sucks!” spune povestea liceenilor din clubul de audiovizual și a celui de teatru care își unesc forțele în vederea producerii unui film bazat pe viața de liceu.

Cu un titlu ca acesta, te aștepți să fie vorba despre o grămadă de copii dezamăgiți și furioși care trăiesc într-o lume cu adulți fără cusur și adulți. Dar, de fapt, copiii din această poveste sunt nerduși și diferiți, dar copii la urma urmei. Iar adulții sunt destul de reali.

Una dintre liniile de poveste este personajul principal de sex feminin (cu mare actorie de Peyton Kennedy), descoperind că poate fi gay. Nu aș numi cel mai mare scenariu al emisiunii, dar este un aspect important. Există multe povestiri – masculul de plumb (Jahi Di’Allo Winston) se ocupă de tatăl său fugar. Ambii copii vin din casele părinților singuri, iar părinții au și o linie importantă. Să nu mai vorbim de proiectul mare care reunește tovarășii AV și regii dramă și regine.

Dacă am avut o plângere, e cu caracterul Emaline. Ea se încadrează de la persona la persona, încât niciodată nu știți cine este ea.