Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Every Secret Thing (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Mister
Scenariu: Nicole Holofcener, Laura Lippman
IMDB: 6.1
Regizor(i): Amy Berg
Actori: Diane Lane, Elizabeth Banks, Dakota Fanning


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Every Secret Thing (2014)

Un detectiv incearca sa descalceasca misterul ce inconjoara disparitia unor copii, iar suspectii principali sunt doua tinere femei care au fost acuzate cu 7 ani in urma de moartea unui copil.

Producator Frances McDormand; un talent suprem care nu acționează în această versiune de film Every Secret Thing film online subtitrat de viguros 2003 mister romanul Laura Lippman; a avut de spus despre ce a decis pentru a ajuta la a aduce tot ce este ascuns la ecranul: “Am vrut sa fac un film despre un grup de femei nerambursabile “; oferindu-i ultimele două cuvinte o clipă emfatic. Punct luat.

Filmul Every Secret Thing film online subtitrat; regizat de documentaristul Amy Berg (ne izbăvește de cel rău) de la un script de Nicole Holofcener (Destul Said); nu menaja publicul; oferindu-le mai mult de rădăcină pentru. Poate de aceea Comentarii pentru filmul au fost amestecate în mai rău. Eu spun da acest Valentine toxic pentru sentimentul Ziua Mamei o șansă.

Chiar și atunci când dawdles prea mult peste criminalistica și apoi se grăbește să încheie lucrurile; tot ce este ascuns abundă cu o energie toxic care impune atenție. Topuri printre exprimate de mare putere este extraordinar Diane Lane; care a nails fiecare nuanță în rolul Helen Manning; un profesor și mama singura care traieste cu ceea ce ea crede ca este cel mai mare jena ei – fiica ei Alice.