Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Eureka (2006) Serial Online Subtitrat


Regia: Andrew Cosby, Jaime Paglia
Actori: Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Erica Cerra
An: 2006
Gen: Seriale Online, Aventura, Comedie, Drama
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Eureka SEZONUL 5 Online Subtitrat:


S05E01

S05E02

S05E03

S05E04

S05E05

S05E06

S05E07

S05E08

S05E09

S05E10

S05E11

S05E12

S05E13


Sinopsis Eureka

Serialul pare a fi un orășel obișnuit din nord-vestul Pacificului, însă, de fapt, este o comunitate secretă de oameni geniali. Desemnați de guvernul Statelor Unite să conducă cercetări și să dezvolte proiecte științifice strict secrete. Astfel, ceea ce ei au creat, fără să realizeze, este un loc în care orice lucru imaginabil se poate întâmpla…și se întâmplă.

Jack Carter din Eureka online subtitrat; șerif al SUA; ajunge în orășelul strict secret după un accident de mașină; în timp ce o ducea pe fiica sa rebelă. Zoe; înapoi la mama sa în Los Angeles; California. Iată însă că unul dintre experimentele la care lucrau străluciții savanți evoluează prost. Si șeriful orașului e rănit; iar Jack e ales să îi țină locul. Alegerea este motivată nu neapărat de perspicacitatea lui intelectuală. El neffind un geniu; ci de empatia și capacitatea lui de a stabili legături cu cei din jur.

În scurtă vreme; Jack descoperă că viața în nu e niciodată atât de simplă pe cât ar fi sperat el. Fiind nevoit de multe ori să salveze și astfel întreaga lume de ceea ce putea să fie o catastrofă de proporții.