Escobar Paradise Lost (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Istorice
Producator(i): Andrea Di Stefano , Francesca Marciano
IMDB: 6.5
Regia: Andrea Di Stefano
Actori: Josh Hutcherson, Benicio Del Toro, Brady Corbet


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Escobar Paradise Lost

În Columbia, un surfer tânăr întâlnește pe femeia visurilor lui, iar apoi îl întâlnește pe unchiul ei, nimeni altul decât… Pablo Escobar.

Pablo Escobar a fost ucis de poliție pe 2 decembrie 1993. Atunci s-a încheiat „domnia” celui mai cunoscut traficant de droguri din lume, un om responsabil pentru câteva mii de crime. Cel care era cunoscut drept „Regele Cocainei” a fost cel mai bogat criminal din istorie, cu o avere estimată, la începutul anilor ’90, la 30 de miliarde de dolari.

În prezent, sora sa, Luz Maria Escobar, face tot posibilul pentru a cere iertare victimelor lui Escobar, scrie BBC. „În fiecare zi mă gândesc la toți acei oameni care au suferit sau care încă suferă din cauza fratelui meu, din cauza războiului pe care acesta l-a dus”, a declarat ea.

Începând cu anii ’80 și până la moartea sa din 1993, Pablo Escobar și cartelul său au dus la o creștere spectaculoasă a ratei criminalității în Columbia. În 1991, în orașul Medellín, baza puterii lui Escobar, rata omuciderilor ajunsese la 381 pentru fiecare 100.000 de locuitori; numai în acel an au fost uciși 7500 de persoane.