Escape Plan 2 Hades (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Steven C. Miller
Actori: Dave Bautista, Baylee Curran, Sylvester Stallone
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Escape Plan 2 Hades (2018)

Escape Plan 2 Hades urmărește povestea unui expert în securitate, Ray Breslin, care și-a folosit abilitățile pentru a testa fiabilitatea închisorilor de maximă securitate. Ray Breslin conduce o echipă de specialiști de elită în domeniul securității, instruiți în arta evadării oamenilor din cele mai impenetrabile închisori din lume. Atunci când cel mai de încredere agent al său, Shu Ren, este răpit și dispare în cea mai elaborată închisoare construită vreodată, computerizată și în continuă schimbare, Ray trebuie să-l urmărească cu ajutorul unor foști prieteni. Determinat să-i dea de urmă, Ray și echipa sa se confruntă cu noi provocări care le vor testa la maxim abilitățile, strategiile și propriile limite. Care este planul lor de evadare de data asta?

Stallone s-a întors ca Ray Breslin in Escape Plan 2 Hades; omul renumit pentru că a ajuns în închisori și a ieșit din ele. Acum; el pare mai degrabă să-i scoată pe indivizi din spații strâmte cu ajutorul echipei sale de operatori ușoare paramilitare. Protejatul său aparent; Shu Ren; AKA; rolul actual al filmului; este aruncat într-o închisoare extrem de avansată din cauza conexiunilor sale de familie (ruda lui are cunoștințe și pe alții; așa că și ei se încarcă).

Acum; acest loc nu este o glumă; deoarece aspectul său se schimbă tot timpul (gândiți-vă la o versiune crappieră a Cubei); este mai mult automatizat și este centrat în jurul unui club de luptă deținut. Pentru că; bineînțeles. Este de până la Shu și Ray să-și descopere lucrurile și să contracareze machinările închisorii.