Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Eroi în largul mãrii – Deepwater Horizon (2016) Online Subtitrat


Regia: Peter Berg
Actori: Mark Wahlberg, Gina Rodriguez, Dylan O’Brien, Kate Hudson, Kurt Russell
An: 2016
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Eroi în largul mãrii – Deepwater Horizon

O explozie de proporții a avut loc în 20 aprilie 2010, la 1.500 m în Golful Mexic, la 80 km de Venice (Louisiana). Puțul de petrol ce perfora platforma Deepwater Horizon a fost distrus de teribilul accident ce a ucis 11 lucrători, rânind alți 17. Mii de barili de petrol au început să fie eliberați zilnic din puț, iar “mareea neagră” ce a acoperit Golful și-a extins brațele distrugătoare spre restul apelor lumii, riscând să afecteze pe termen lung animalele, viața omului, chiar și industria.

Un film bun; dramatic; intens; plin de emotie; iar la iesirea din sala de cinema inca mai simtem fiori pana in maduva oaselor; fiind profund impresionata. Pelicula bazata pe fapte reale; un dezastru ecologic; unde lacomia si autodistrugerea umana are un impact devastator asupra planetei.

Regizorul etaleaza privitoriilor lumea unor eroii care se afla pe o platforma petroliera prinsi in cele mai teribile clipe unde sunt pusi fata in fata cu cea mai grea incercare din viata lor; iar spectatorul ia cunostinta cu lumea nevazuta din spatele acestui dezastru. O distributie impresionanta; Mark Wahlberg impresioneaza din nou dupa rolul din Lone Survivor; fiind acompaniat de o echipa a caror interpretare se ridica la o cota maxima; pe John Malkovich l-am urat din tot sufletul meu. Film reusit pe care il recomand spre vizionare; chiar merita.