Eroi de sacrificiu – The Expendables (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Sylvester Stallone
Actori: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Terry Crews
An: 2010
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Eroi de sacrificiu – The Expendables

Au mușchi lucrați, replici tari, femeile roiesc în jurul lor, bărbații îi invidiază. Sunt cei mai mari eroi de acțiune ai tuturor timpurilor. Și, în premieră absolută, joacă împreună în același film. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis și Terry Crews se înarmează din cap până în picioare și aduc pe marile ecrane o operațiune explozivă, într-un film dur și plin de acțiune: The Expendables / Eroi de sacrificiu.

Barney Ross (Sylvester Stallone) din Eroi de sacrificiu – The Expendables, este un om care nu mai are nimic de pierdut. Controlându-și perfect emoțiile, el nu a știut niciodată ce înseamnă frica. Este liderul și principalul strateg al celei mai temute echipe de șoc alcătuită din războinici perfecți, care trăiesc pe muchie de cuțit. Astfel că atunci când un personaj misterios pe nume Church (Bruce Willis) le oferă o misiune pe care toți o refuzaseră până atunci, Barney și mercenarii săi acceptă fără ezitare.

Aparent in Eroi de sacrificiu – The Expendables, este vorba o operațiune de rutină având ca scop detronarea Generalului Gaza, temutul dictator al unei mici insule. Dar cum niciodată lucrurile nu sunt atât de simple cum par, ajung rapid în bătaia gloanțelor fără să știe dacă mai au vreo șansă de supraviețuire.

Nimic impresionant; nimic dezamagitor; exact filmul la care ma asteptam; multa actiune; explozii; gloante; sange; o gasca nebuna si o femeie; pacat ca Bruce si Mickey nu au decat aparitii sporadice.Iar orice dezamagire legata de acest film este total nefondata. Inca de la anuntarea proiectului se stia ce va fi; cum va fi si la ce sa te astepti.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Expendables (2010)
Nota film
41star1star1star1stargray