Eroi de sacrificiu 2 – The Expendables 2 (2012) Online Subtitrat


Regia: Simon West
Actori: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li
Anul: 2012
Gen: Aventura, Actiune, Thriller
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Eroi de sacrificiu 2 – The Expendables 2

Eroi de sacrificiu 2 – The Expendables 2 s-au intors si de data asta este personal… Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) și Hale Caesar (Terry Crews), împreună cu novicii Billy the Kid (Liam Hemsworth) și Maggie (Yu Nan), se reîntâlnesc cu domnul Church (Bruce Willis), care îi angajează pentru o misiune aparent banală.

Pare o treabă ușoară pentru Barney și mercenarii săi de școală veche din Eroi de sacrificiu 2 – The Expendables 2; dar când lucrurile o iau razna; iar unul dintre ei plătește cu viața; eroii de sacrificiu sunt obligați să se lupte într-un un teritoriu ostil lor; în care șansele le sunt potrivnice. Hotărâți să se răzbune; mercenarii provoacă haos și distrugere în tabăra adversarilor; demolând tot ce le iese în cale și demascând o amenințare neașteptată: trei kilograme de plutoniu; cantitate suficientă cât să modifice echilibrul marilor puteri nucleare ale lumii. Dar asta nu e nimic pe lângă răzbunarea împotriva ticălosului care l-a ucis pe unul dintre frații lor. Răzbunarea se va face în stilul eroilor de sacrificiu…

Sylvester Stallone; creatorul francizei The Expendables; reunește cele mai mari staruri ale filmului de acțiune și aventură; o distribuție de excepție; în premieră pe piața cinematografică. The Expendables 2 este mult așteptata continuare a filmului de mare succes la casă lansat în vara anului 2010; ale cărui încasări au depășit 273 de milioane de dolari.

Regizat de Simon West, după un scenariu de Sylvester Stallone și inspirat de personajele create de David Callaham, Eroi de sacrificiu 2 este produs de Avi Lerner și de Kevin King-Templeton, Danny Lerner, Les Weldon.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Expendables 2 (2012)
Nota film
41star1star1star1stargray