Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Eric Clapton Life in 12 Bars (2017) Online Subtitrat


Regia: Lili Fini Zanuck
Actori: Eric Clapton, Bobby Whitlock
An: Filme Online 2017
Gen: Documentare
IMDB: 6.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Eric Clapton Life in 12 Bars

Este in 1970. Eric Clapton Life in 12 Bars online subtitrat tocmai sa intors la Londra dupa intalnirile de la Miami, Florida, inregistrandu-se pentru primul album de catre grupul sau Derek si Dominos, un album pe care multi admiratori (inclusiv unul dintre ei) îl considera in varful carierei sale de compozitor un artist de înregistrare. După cum știu fanii Clapton, înregistrarea se referă la durerea pe care a simțit-o în a-și admira o pasiune lungă, majoritatea necondiționată pentru Patti Boyd, soția celui mai bun prieten al său, George Harrison.

Punctul culminant al albumului, “Layla”, cu siguranță unul dintre cele mai bune melodii din întregul canon de rock, a fost derivat din povestea persană despre Layla și Majnun, o tragedie romantică faimoasă. Dragostea lui Clapton pentru Patti are toate trăsăturile de tragedie, dar acum a reușit să o transforme într-o mare artă – cu siguranță că va însemna ceva pentru ea.

Din păcate, face: lucru greșit. Când joacă rolul ei la platoul său din Londra, reacția ei este paranoică. “Toată lumea va ști că este vorba despre mine”, crede ea. Pleacă brusc, semnalând în mod clar nemulțumirea ei. Clapton este devastat. “Nu a funcționat. A fost totul pentru nimic “, își amintește gândirea. Fotografiile lui care însoțesc acest episod demonstrează cât de mult poate fi filmul mai eficient decât conturile scrise. Nu-i arată cu nici un fel de expresie torturată. Dar există o imagine de pierdere uluită, aproape imposibilă.

Și acesta a fost doar preludiul unei alte lovituri teribile. Trei zile mai târziu, prietenul apropiat al lui Clapton, Jimi Hendrix, a murit. Clapton își amintește că este inconsolabil, spunând că “a plâns toată ziua … nu pentru că a plecat, ci pentru că nu m-a luat cu el”.