Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Embrace of the Vampire (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Carl Bessai
Actori: Chelsey Reist, Kaniehtiio Horn, Olivia Cheng, Claire Smithies, John Shaw
Anul: 2013
Gen: Groaza
Durata: 91 minute
IMDB: 4.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Embrace of the Vampire

Charlotte (Sharon Hinnendael) este o adolescenta timida și linistita, care s-a retras dintr-o școală catolica de fete pentru o viață nouă într-o universitate. Răul o urmeaza chinuindu-o cu cosmaruri tulburatoare si dorințe erotice. Este o foame care poate fi potolită numai prin plăcerile senzuale ale trupului și o sete de sânge. Este o bătălie pentru sufletul ei, unde ea trebuie sa piarda. Dar Charlotte este o luptătore. Haosul și chinul amenință să elibereze fiara din interiorul ei.

Filmul este mai mult erotic decat horror…fete in chiloti, fete topless, fete goale, fete in furou, in pantaloni scurti in fusta mini pe corp…lesbiene, o virgina care se saruta cu mai multi baieti dar o face cu o lesbi 🙂 mda, cam cu asta ramai in minte la sfarsit.

Acum serios filmul nu pare chiar asa rau insa este distrus efectiv de cele 2-3 momente horror care sunt realizate prost,superficial si comic chiar…subiectul vampiri daca nu este tratat serios in momentul de fata in filme risca sa fie un esec…un film cu vampiri in ziua de azi este de evitat datorita cliseelor…twlight a revolutionat si dus la un alt standard si nivel acest lucru…

In rest, filmul merita vazut pt scenele erotice indraznete…pacat, ar fi putut fi un film bunicel