Eliminaţi mesagerul – Kill the Messenger (2014) Online Subtitrat


Gen: Biografie, Crima, Drama
Producator(i): Peter Landesman, Gary Webb
IMDB: 7.0
Regia: Michael Cuesta
Actori: Jeremy Renner, Michael Sheen, Mary Elizabeth Winstead, Rosemarie DeWitt, Robert Patrick


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Eliminaţi mesagerul – Kill the Messenger (2014)

Bazat pe povestea adevărată a jurnalistului Gary Webb, ELIMINAȚI MESAGERUL! se desfășoară la mijlocul anilor ’90, când Webb a descoperit că CIA a jucat un rol decisiv în importuri masive de cocaină în interiorul Statelor Unite, care a fost apoi vândută agresiv în ghettourile din toată țara pentru a strânge bani destinați finanțării armatei rebele Contras, din Nicaragua.

În ciuda unor presiuni enorme de a nu da publicității aceste informații, Webb a decis să aprofundeze povestea, și a făcut publice dovezile pe care le-a descoperit, publicând seria “Dark Alliance”. Drept urmare, jurnalistul a fost victima unei campanii extrem de violente de discreditare alimentată de CIA. Astfel, Webb a ajuns în situația în care era nevoit să-și apere nu numai integritatea personală și profesională, dar și viața sa și a familiei sale.

O relatare cat se poate de reala a coruptiei C.I.A. din S.U.A.; si a putinilor oameni integri care mai rascolesc adevarul. Coruptie care exista in orice agentie guvernamentala din lume. Dar noua oamenilor ne place circul; panarama si “curtea vecinului”; si uitam ca toata aceasta fatada este creata pentru a manipula adevarata putere in lume; noi.