Eliberarea – Deliverance (1972) film online subtitrat

Regia: John Boorman
Actori: Ned Beatty, Jon Voight, Burt Reynolds, Bill McKinney, Ronny Cox
Anul: 1972
Gen: Aventura, Drama, Thriller
Durata: 110 minute
IMDB: 7.8/10 din 52781 voturi

Există o carte numită “Cel mai rău Călătorie în lume”, de Apsley Cherry-Gerrard. El a fost un membru al sortit trecut expeditie Scott a Antarcticii, și el a fost supraviețuitor care a găsit corpurile înghețate ale Scott și cei doi tovarăși câteva mile de la depozitul care ar fi salvat viața in Eliberarea.

Dar “Eliberarea”, descris în titlul nu a Scott este; este o călătorie de iarna efectuată în timpul nopții Antarctica de Cherry-Gerrard și altele două. Obiectivul lor a fost de a aduce înapoi ouă rare de pinguin împărat. Acum, de ce aș menționa toate acestea într-un comentariu al unui film numit “Deliverance”? Poate că există o lecție de învățat aici pe undeva.

Cherry-Gerrard și prietenii săi au suferit pedepse fizice și mentale de nedescris în timpul călătoriei lor. Chin lor a avut o ratiune stiintifica; pinguin imperial este una dintre cele mai înapoiate de păsări, și ouăle s-ar putea detine indicii la evolutia speciei noastre. Ce Cherry-Gerrard a descoperit în călătoria lui, cu toate acestea, este că nu a fost destul de probabil meritat.

El a supraviețuit într-un fel și a trăit la o vârstă sănătos -, ci ca un retras, om melancolie, clocitoare vechi al cărui spirit a fost modificată permanent de test a pus la. Dacă există o cel mai rău călătorie în lume, Cherry-Gerrard a fost acolo și a luat-o și a știut ce a fost ca. James Dickey lui “Eliberarea”, de asemenea, este povestea unei “cel mai rău călătorie.” Patru slickers oraș din Atlanta decide să o excursie canoe pe un râu, care va fi în curând inundate pentru a face un lac.

Una dintre cele patru este mare pe machismo vechi. Celelalte trei, în grade diferite, sunt inadecvate pentru a face călătoria. Înainte de călătoria lor este de peste, unul dintre ei este mort, unul a fost violată de un țărănoi dement și celelalte două au fiecare ucis un țărănoi cu un arc și săgeți.