Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

In Elementary online subtitrat, plecând de la subiectul romanelor poliţiste scrise de Arthur Conan Doyl, producătorul Robert Doherty îl recreează pe Sherlock Holmes în versiune contemporană şi îl pune alături pe Dr. Watson, de această dată în variantă feminină. Sherlock Holmes este interpretat de actorul Jonny Lee Miller, iar în rolul personajului Dr. Watson o găsim pe exotica Lucy Liu. Serialul dramă îşi mută acţiunea din consacrata Londră în tumultuosul oraş american New York.

Serialul Sherlock Holmes şi Dr. Watson sau Elementary a fost lansat în Canada în luna septembrie a acestui an şi s-a bucurat de o audienţă de 13,3 milioane de telespectatori. Această dramă modernă aduce în prim plan inedita pereche de detectivi ce rezolvă crime şi intervine în cele mai dificile cazuri ale NYPD. După căderea în dizgraţie suferită la Londra şi cura de dezintoxicare, excentricul Sherlock din Elementary se refugiază în Manhattan unde tatăl său îl obligă să trăiască cu cel mai mare coşmar al său – o asistentă de reabilitare, Dr. Watson.

Chirurg de succes până când a pierdut un pacient şi licenţa de practică medicală cu trei ani în urmă, Watson priveşte noul ei job ca pe o altă oportunitate de a ajuta oamenii şi de a-şi spăla păcatele.


Titlu Romania: Sherlock Holmes si Dr. Watson
Regia: Robert Doherty
Actori: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn
An: 2012
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 7.9


Elementary SEZONUL 6 Online Subtitrat:


S06E01

S06E02

S06E03

S06E04

S06E05

S06E06

S06E07

S06E08

S06E09

S06E10

S06E11

S06E12

S06E13

S06E14

S06E15

S06E16

S06E17

S06E18

S06E19

S06E20

S06E21


Sinopsis Elementary

După căderea în dizgrație suferită la Londra și cura de dezintoxicare, excentricul Sherlock se refugiază în Manhattan unde tatăl său îl obligă să trăiască cu cel mai mare coșmar al său – o asistentă de reabilitare, Dr. Watson. Chirurg de succes până când a pierdut un pacient și licența de practică medicală cu trei ani în urmă, Watson privește noul ei job ca pe o altă oportunitate de a ajuta oamenii și de a-și spăla păcatele.

Dar neobositul Sherlock nu are nimic de-a face cu ultimul ei client. Fostul coleg al lui Sherlock, căpitanul Tommy Gregson știe din experiența anterioară de lucru în Scotland Yard că Sherlock este foarte priceput la rezolvat cazuri și îl ia în echipa sa. În acest context, neastâmpăratul Sherlock Holmes ce aleargă prin New York în rezolvarea de crime, are nevoie de cineva să-l țină cu picioarele pe pământ iar acest rol este cu siguranță pentru Watson.