Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

El Gallo (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Ali Abouomar, Monte Bezell
Actori: Monte Bezell, José Ramón Rosario, Joel A. Luna
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: 3.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis El Gallo

Un fost boxer din filme online 2018 El Gallo, care este acum un alergător de droguri, are șansa de a reveni la inel.

EL GALLO povesteste povestea lui Rafael Diaz (actorul de la Monte Newen din New York) care fusese un luptator proeminent odata. După ce și-a pierdut nervii în mijlocul unei bătălii, a plecat din box pentru totdeauna; a recurs la o nouă viață ca alergător de droguri. În timp ce se străduiește să se întâlnească și să-și susțină fiica; el este abordat de un sef local de mafioți pentru a face încă o luptă. Cu spatele la THE WALL, Rafael revine trecutul, privește spre viitorul său și experimentează o iubire nouă. Uneori lupta se întinde de-a lungul inelului și clopotului final.

Scris de Joel Luna și regizat de Monte Bezell și Ali Abouomar, el prezintă o distribuție de ansamblu; Joel Luna (Javier), José Ramón Rosario (“Don Felipe”), Francesca Van Horne (“Camilla”), Carolina Ravassa (“Sonia”), Lara Goldie (“Erin”), Manny Alfaro (“Don Pedro”), Chris LaPanta (“Flanigan”) și Abraham Makany

Freestyle Digital Media Vicepreședintele achizițiilor; Dan Fisher, a negociat acordul pentru EL GALLO cu Glen Reynolds și Sebastian Twardosz de la Circus World Films.

Într-o declarație exclusivă către Broadway World, Monte Bezell a spus; “Este minunat să-i vedem pe EL GALLO să obțină casa pe care o merită în mod corespunzător.” Freestyle a fost un partener excelent și este cel mai potrivit pentru filmul nostru.