Eighth Grade (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Bo Burnham
Actori: Josh Hamilton, Daniel Zolghadri, Elsie Fisher, Emily Robinson, Missy Yager, Greg Crowe
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 7.7


Premiera pe 13.07.2018!


Review Eighth Grade (2018)

Filmul Eighth Grade urmează Ziua Kayla de 13 ani (Elsie Fisher) în timpul ultimei sale săptămâni de școală 5-8. În câteva minute de la întâlnirea cu Kayla, o urmărim pe ea cum primeaste porecla “Ceea mai liniștita”. Își dă seama că secretul ei timid, ciudat, ca nu are nici un prieten este aflat de toti; o teamă cea mai gravă a adolescenței.

De obicei, în filmele despre adolescență, fie primiți o poveste tulburătoare din punct de vedere emoțional, fie un grup de elevi de vârf sunt hotărâți să-și piardă virginitatea în noaptea balului.

“Clasa a VIII-a” este capabila să înțeleagă ambele tonuri și să le aducă laolaltă. Nu poți să râzi de fiecare dată când vezi pe băiatul rău al lui Kayla, iar muzica lui de băiat rău începe să cante. De asemenea, nu vă puteți ajuta decât să vă răsturnați și să o simțiți pentru că un adolescent mai în vârstă încearcă să o constrângă să-și scoată topul pe scaunul din spate al mașinii sale. Dar acolo Burnham are dreptate. El este capabil să ne ghideze emoțional prin urcușurile și coborâșurile de a fi 13. El ne face să râdem când vrea să râdem și el lasă cu siguranță loc pentru ca tu să simți ceva.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Eighth Grade (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray