Eighth Grade (2018) Film Online Subtitrat in Romana


In filmul Eighth Grade online subtitrat, o adolescenta incearca sa supravietuiasca ultimei saptamani de la sfarsitul gimnaziului, care a fost un dezastru total, inainte de a pleca la liceu. Din distributie fac parte Josh Hamilton, Elsie Fisher, Emily Robinson, Missy Yager.

Ghidul nostru de clasa a opta din film este Kayla (Elsie Fisher, voce in seria Despicable Me). Cu varsta de 13 ani, ea este in ultimele saptamani ca scoala mijlocie. Liceul se afla la orizont, oferind un fel de usurare de la vrajmasul emotional al scolii de mijloc. Vezi tu, Kayla are o anxietate sociala clara, fara nici un prieten si este crescuta de un tata care nu are cea mai mica idee despre cum sa se conecteze intr-adevar cu o fiica de 13 ani.

Un produs al generatiei ei, Kayla din Eighth Grade online subtitrat,isi petrece tot timpul lipit de telefonul mobil si de mediile sociale. Ea are chiar si un canal YouTube in care ea publica videoclipuri de auto-ajutor despre incredere si imagine de sine. Ironia cruda este, desigur, ca nimeni nu se uita la videoclipurile lui Kayla.


Regia: Bo Burnham
Actori: Josh Hamilton, Daniel Zolghadri, Elsie Fisher, Emily Robinson, Missy Yager, Greg Crowe
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 8.1


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!