Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Edha (2018) Serial Online Subtitrat


Actori: Brian Beacock, Heinz K. Krattiger, Philippe Lecuyer
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Edha (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


s01e01

s01e02

s01e03

s01e04

s01e05

s01e06

s01e07

s01e08

s01e09

s01e10


Review Edha (2018)

Viața unui designer de succes și a mamei singure se întoarce cu susul în jos când întâlnește un om misterios. Un amestec de răzbunare, pasiune și secrete întunecate.

Edha (Juana Viale) este un designer de succes; care atunci când a cunoscut muza lui; Teo (Andres Velencoso); este înfășurat într-un vârtej de pasiuni și se află ca băiatul a venit la ea pentru răzbunare. Primul eșec? Sinopsisul ăsta. Netflix Edha online subtitrat promovează luni de zile ceva care tocmai sa concretizat doar în episodul 4 (din 10). În primele 3 capitole există doar o serie nesfârșită de caractere face puțin; și veți vedea că Netflix știa că au vândut ca se va întâmpla aproape-aproape jumătate din seria un argument ceva.

Pentru ca această primă parte să devină și mai dificilă; avem vocea menționată în afara ei; care se ridică prost de la origine. Ca un exemplu de nul contribuției sale: personajul interpretat de Delfina Chaves spune „mama“ la ea; și imediat vocea apare în afara spunând „Ea este Elena; fiica mea;“ ca și cum am fi auzit doar. Este; de asemenea; a recitat un ton intolerabil uniform; care acordă o importanță egală cu „Ea este fiica mea“ decât alte existențialiști fraze de genul „am de gând să dezvăluie intriga poveștii mele prin corpul tau“ (ceva care; întâmplător; nu este nimic).