Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dupa Lucia – Después de Lucía (2012) film online subtitrat

Regia: Michel Franco
Actori: Monica del Carmen, Humberto Busto, Carmen Beato, Marco Antonio Treviño, Tessa Ia
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 103 minute
IMDB: 7.2/10 din 3846 voturi

Filmul Dupa Lucia este dintr-o bucată de vedere stilistic cu debut lui Franco, Daniel & Ana, care a avut premiera în două săptămâni Director la Cannes în 2009. Austeritatea și controlul riguros sunt notele sale semnătură, cu un realism neabătută marcat de tăceri lungi și o preferință distinctă pentru comunicarea de informații prin sclipiri oblice, mai degrabă decât în ​​dialog. Numai muzica diegetic se aude, iar camera Chuy Chavez rar se abate de la compoziții statice. Ar putea fi de aproape o intoarcere la principiile cinematografice ale Lars von Trier și Dogme 95 manifestul lui Thomas Vinterberg.

După moartea soției sale într-un accident de masina, in Dupa Lucia, deprimat Roberto (Hernan Mendoza) se deplasează cu fiica sa adolescentă Alejandra (Tessa la) de la Puerto Vallarta la Mexico City. Un bucătar profesionist stabilit, el are un loc de muncă aliniat, în timp ce ea stabilește într-un nou liceu. Comunicarea între tată și fiică este tensionat, nu de la orice lipsa de afectiune pe fiecare parte, dar pentru că Roberto este încă prea shellshocked să se conecteze cu oricine din jurul lui. Acest lucru creează inițial tensiune la restaurant, unde el arată puțină răbdare cu personalul bucătărie.

Prin contrast, Alejandra pare sa aiba nici o problema face prieteni, de mortezat cu usurinta printre un grup de copii se răcească care o invita să li se alăture pentru o petrecere casa de weekend. Atrase de José (Gonzalo Vega Sisto), ea se termină după prea multe băuturi sex cu el într-o baie, in filmul Dupa Lucia, conștient dar aparent netulburați de faptul că el le filmează pe lui telefon-cam. Dar când se întoarce acasă, ping unui e-mail permite o cunosc videoclipul a fost transmis, imediat transformarea ei într-un paria la școală.