După 28 de săptămâni – 28 Weeks Later (2007) film online subtitrat

Regia: Juan Carlos Fresnadillo
Actori: Mackintosh Muggleton, Rose Byrne, Imogen Poots, Jeremy Renner
Anul: 2007
Gen: Groaza, SF
Durata: 100 minute
IMDB: 7.0/10 din 129181 voturi


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!

După 28 de săptămâni epidemiei original al virusului Rage, Don, soția lui Alice, și alte patru supraviețuitori ascund în cabană baricadat la marginea Londrei. Ei aud un băiat îngrozit pounding la usa lor, și l-au lăsat să. Câteva minute mai târziu, ei află că infectate au urmat băiatul lor. Ucide infectate sau rotiți majoritatea supraviețuitorilor, și Don, Alice, și băiatul sunt urmarit la etaj. Don este separat de soția sa Alice și ceilalți și le abandonează, crezând că toate au fost uciși. Don sprinteaza cu disperare să o barcă cu motor apropiere și restrictiv scapă.

După mor de foame infectate, forțele NATO preia controlul al Marii Britanii. Douăzeci și opt de săptămâni de la izbucnirea, o forță american-a condus, sub comanda generalului de brigadă Stone, aduce coloniști. Printre noii veniți sunt Don și a lui Alice copii, in După 28 de săptămâni, Tammy și Andy, care au fost aparent în afara țării la o școală internat și așa ratat focarului. Ele sunt admise la District One, o zonă de siguranță păzit de armata Statelor Unite, pe Insula Dogs. Sergent Doyle, un american Delta Force Sniper și prietenul său, șeful Flynn, un pilot de elicopter, sunt printre prezența militară acuzat de paza districtul. Tammy și Andy sunt reunite cu tatăl lor, care a fost găsit de către Armata SUA și a devenit îngrijitor raionului. În noua lor plat, Tammy și Andy cere tatăl lor Don pentru a explica ce sa întâmplat cu el și mama lor. Untruthfully, el ascunde că a abandonat mama lor într-o panică, spunându-le în schimb că a văzut ucis.

În acea noapte, Andy visează uita chipul mamei sale, așa că Tammy și Andy se strecoare trecut soldații și din zona de siguranță. Ei capul direct la fosta lor casă de familie, în cazul în care ei încep să colecteze fotografii de familie și alte amintiri in filmul “După 28 de săptămâni”. La șoc lor, ei găsesc Alice într-o stare de semi-constienta.