Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dungeons & Dragons The Book of Vile Darkness (2012) Online Subtitrat


Regia: Gerry Lively
Actori: Anthony Howell, Dominic Mafham, Jack Derges
An: 2012
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 4.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Dungeons & Dragons The Book of Vile Darkness (2012)

Cu 2000 de ani in urma, Nhagruul, un vrajitor care s-a evidentiat in coruperea inocentilor si semanarea disperarii, se apropia de sfarsitul zilelor sale de muritor. Consumat de ura sa fata de muritori, Nhagruul, si-a vanut sufletul lorzilor demoni din abis, pentru ca sufletul sau sa supravietuiasa.

Intr-un ritual dureros Nhagruul si-a transformat pielea in pagini de carte, oasele in coperta cartii, iar sangele a devenit cerneala pentru a scrie in carte. Toti cei care au fost expusi cartii au inebunit sau au fost atat de corupti de cunostintele din carte, incat nu au avut alta solutie decat sa cedeze raului. Nenorocirile si varsarea de sange i-au urmat pe discipolii lui Nhagruul pe masura ce au urmat visul stapanului lor.

Creaturi inimaginabile au prins viata pentru a aduce distrugrea in lume. Orasele si imparatiile din Karkoth au fost inghitite de intuneric, pana cand un ordin al cavalerilor s-a ridicat din cenunsa. Cavaleri Soarelui au facut un juramant sa readuca speranta in taram. Puritatea inimilor lor a fost atat de puternica incat Pelor, Zeul Luminii, le-a dat cavalerilor amulete care le sporeau puterile.