Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dumnezeu sa ne ierte – Que Dios nos perdone (2016) Online Subtitrat


Regia: Rodrigo Sorogoyen
Actori: Antonio de la Torre, Roberto Álamo, Javier Pereira
An: 2016
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dumnezeu sa ne ierte – Que Dios nos perdone

Madrid, 2011. Un milion şi jumătate de pelerini aşteaptă vizita Papei. Oraşul este controlat la sânge de poliţiştii speriaţi de un atac terorist. Inspectorii Velarde şi Alfaro se confruntă pe neaşteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede şi cât mai discret. Dar acţiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului.

Doi detectivi cat se poate de diferiti ca metoda si ca stil de viata: unul impulsiv, mult prea impulsiv si incomod inclusiv pentru colegii sai. Celalalt cerebral dar cu un defect care il face indezirabil inclusiv pentru persoanele de sex opus. Un criminal in serie, un psihopat cu o motivatie de neinteles pentru orice om cat de cat normal. S-a mai facut ,s-a mai vazut insa modul in care e realizat acest admirabil thriller spaniol te tintuieste in fotoliu pentru doua ore si te face sa il urmaresti cu atentie maxima de la cap la coada.

In rolul detectivului cerebral l-am revazut cu placere pe Antonio de la Torre, unul dintre cei mai la moda actori iberici, e cam ca Vlad Ivanov sau Adrian Titieni pe la noi, fara el aproape ca nu se poate, in ultimii trei ani a mai aparut in alte trei remarcabile thrillere spaniole: “Canibal”, “La isla minima” si “Tarde para la ira”.