Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  
Dumbo (1941) Dublat in Romana Online

Doamna Jumbo, unul dintre elefanți, își primește copilul de la o barză. Puiul de elefant este tachinat de ceilalți din cauza urechilor mari. Este poreclit Dumbo. După ceva timp, doamna Jumbo se pierde cu firea din cauza unui grup de băieți ce se distrau pe seama fiul ei. Iar ea este închisă și considerată nebună. Ceilalți elefanți au acum un motiv în plus să-l tachineze pe Dumbo dublat in romana, care acum este tachinat singur; un șoricel – Timothy Q. – simte simpatie pentru Dumbo și hotărăște să-l facă fericit din nou.


Dumbo (1941) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Dumbo (1941)

Directorul de circ îi dă lui sarcina de a fi vârful piramidei de elefanți; dar el distruge cascadoria creând un dezastru și rănind alți elefanți. Ca urmare; el este făcut clovn. În ciuda popularității și a faimei dobandite; el nu este fericit.

Pentru a-i ridica moralul; Timothy îl ia pentru o vizită la mama sa. Pe drumul de întoarcere; el plânge – fapt care îi provocă sughițuri; astfel că Timothy decide să-i dea un pahar cu apă dintr-o găleată; neștiind însă că acolo cazuse din greșeală o sticlă de șampanie deschisă. Rezultatul este că el și Timothy se amețesc și încep să vadă elefanți roz.

În dimineața următoare; el și Timothy se trezesc într-un copac. Șoricelul se întreabă cum au ajuns acolo și astfel descoperă că el a zburat până acolo cu ajutorul urechilor sale. Cu sprijinul unui grup de ciori; Timothy este în stare să îl facă pe el să zboare din nou folosind un truc psihologic cu o pană “magică” folosită pentru a-i stimula acestuia încrederea.