Duck Duck Goose (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Christopher Jenkins
Actori: Jim Gaffigan, Stephen Fry, Carl Reiner, Zendaya, Lance Lim
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 7.7


Premiera in Romania 20.04.2018! Trailer!


Sinopsis Duck Duck Goose

După ce s-a rănit într-un accident, un gâscoi aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari. In timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară. Eroul nostru, Peng, respinge comunitatea de gâște din care face parte în încercarea de a-și trăi viața în proprii săi termeni. Peng din filme online 2018 Duck Duck Goose este un gâscoi independent. Care ar face mai degrabă orice, decât să se pregătească pentru viitoarea migrare.

El crede că este mai bun decât oricine altcineva și își petrece timpul încercând cascadorii nebunești, la viteze și mai nebunești. Dar, după ce a salvat doi pui de rață rătăciți, Chi și Chao, din ghearele unei pisici excentrice și periculoase pe nume Banzou. Cei doi îl percep pe Peng ca pe un părinte in filme online 2018 Duck Duck Goose. Cu o iarnă paralizantă la orizont. Peng este de acord să aibă grijă de cei doi pui din frica că leziunea lui ar putea fi descoperită de Banzou și de alți prădători.

În această întâlnire neașteptată, Peng va începe o călătorie frumoasă și periculoasă. Iar pe parcurs va înțelege puterea iubirii necondiționate. Sub forma a doi pui de rață orfani, care, de asemenea. Cresc percepându-l ca fiind cel mai bun tată pe care l-ar putea avea vreodată.

Un gâscan teribilist Duck Duck Goose online subtitrat află ce înseamnă responsabilitatea de părinte în această animaţie realizată de echipa răspunzătoare pentru franciza Shrek. Peng refuză cu îndârjire să respecte regulile în cârdul său ce se pregăteşte de următoarea migraţie spre ţările calde. Dar viaţa îi va da curând o lecţie: salvarea a doi pui de raţă din ghearele unei pisici îl va învăţa că uneori regulile. Si comportamentul previzibil sunt cele mai indicate atunci când ai în grjă fiinţe neajutorate.