Duck Duck Goose (2018) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Raţă raţă şi gâscan
Regia: Christopher Jenkins
Actori: Jim Gaffigan, Stephen Fry, Carl Reiner, Zendaya, Lance Lim
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 5.1


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Sinopsis Duck Duck Goose

După ce s-a rănit într-un accident, un gâscoi aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară. Eroul nostru, Peng, respinge comunitatea de gâște din care face parte în încercarea de a-și trăi viața în proprii săi termeni. Peng din Duck Duck Goose, este un gâscoi independent, care ar face mai degrabă orice, decât să se pregătească pentru viitoarea migrare.

El crede că este mai bun decât oricine altcineva și își petrece timpul încercând cascadorii nebunești; la viteze și mai nebunești. Dar; după ce a salvat doi pui de rață rătăciți; Chi și Chao; din ghearele unei pisici excentrice și periculoase pe nume Banzou; cei doi îl percep pe Peng ca pe un părinte. Cu o iarnă paralizantă la orizont; Peng este de acord să aibă grijă de cei doi pui din frica că leziunea lui ar putea fi descoperită de Banzou și de alți prădători. În această întâlnire neașteptată; Peng va începe o călătorie frumoasă și periculoasă; iar pe parcurs va înțelege puterea iubirii necondiționate; sub forma a doi pui de rață orfani; care; de asemenea; cresc percepându-l ca fiind cel mai bun tată pe care l-ar putea avea vreodată.

Sunt de parere ca este un film Duck Duck Goose bun; nu excelent; dar bun. Nu spune o poveste nouă; dar o face bine cu câteva momente comice. Există o mulțime de glume pentru a apela la cei cu varste mici; iar animația este excelentă. Dacă acesta ar fi fost un film Pixar / Disney; ar fi avut o distribuție mult mai mare și o promovare mult mai mare decât cea obținută. Acesta nu este cel mai bun film animat vreodată; dar este de 85 de minute distractiv cu rațe drăguțe special pentru copii.