Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Drumul dreptății – 3:10 to Yuma (2007) Film Online Subtitrat


Regia: James Mangold
Actori: Russell Crowe, Christian Bale, Ben Foster
An: 2007
Gen: Aventura, Crima, Drama
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Drumul dreptății – 3:10 to Yuma

În Arizona, la sfârșitul secolului XIX din 3:10 to Yuma online subtitrat, faimosul bandit Ben Wade (Russel Crowe) și gașca sa de nelegiuiți jefuiesc tot ce le iese în cale. Când Wade este capturat, un singur om se angajează să-l aducă pe Drumul Dreptății, direct către tribunal, cu trenul de 3 și 10 spre Yuma. Numele lui este Dan Evans (Christian Bale). Lumea spune că ar fi un amărît de veteran al Războiului Civil care se zbate să supraviețuiasca de pe o zi pe alta într-o fermă dărăpănată. Dar cum în vestul sălbatic dreptatea se face cu arma, curajul acestui om poate face diferența.

Pe drum, în ciuda diferențelor care îi separă, Evans și Wade învață să se respecte și aprecieze reciproc. În timpul călătoriei, pe urmele lor apar pericole la fiecare pas, iar misiunea se va transforma, în curând, într-o călătorie imposibilă.

Cate n-a incercat omenirea in istoria ei din Drumul dreptății online subtitrat… De toate, fara sa lase nimic deoparte. Orice fel de credinta, filozofie, cale de a trai… Azi, insa, pare mai saraca decat a fost vreodata: ceea ce majoritatea numeste “realitate” e o inchisoare cu reguli stricte, nemiloase, in care stim cu totii ce ne asteapta la fiecare miscare, fara exceptie… Stim ce avem de facut ca sa supravietuim si nu exista alta cale, dupa cum ne spune si invingatorul Ben Wade (Russell Crowe). Oare?

Un personaj cu legitimatie de looser (Dan Evans / Christian Bale) avanseaza o sugestie aparte si; odata cu ea, un parfum discret care fascineaza de departe; cine oare indrazneste sa aleaga floarea rara dar costisitoare a integritatii? O, cati n-ar vrea sa se bucure de frumusetea ei cereasca… DACA nu i-ar costa nimic.