Drum interzis 6 – Wrong Turn 6 (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza
Producator(i): Frank H. Woodward
IMDB: 4.3
Regia: Valeri Milev
Actori: Anthony Ilott, Chris Jarvis, Aqueela Zoll


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Drum interzis 6 – Wrong Turn 6

Danny este un tânăr cu probleme emoționale care moștenește un hotel izolat cu un trecut întunecat. În timpul călătoriei spre hotel, prietenii lui Danny sunt uciși unul câte unul de către o familie de canibali criminali. Danny este pe cale de a face o descoperire îngrozitoare despre trecutul său…

Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.

Un film destul de rău. Nimic mai mult. Sunt un mare fan al seriei, numarul 1 a fost favoritul meu absolut, imi place prequel au început în număr de 4, dar numărul 5 a fost ciudat, dar încă sens a făcut în “povestea” a celorlalte filme. Dar, ce naiba e cu asta? Ea nu are nici un sens atât de ceea ce vreodată, nu are absolut nimic de-a face cu filmele anterioare, altele decât cele 3 frati consangvinizate.

Ea ma enerveaza de, dar eu sper că pun mai mult sens să-l în film al 7-lea și explică exact ce se intampla in aceasta. Un tip aleatoriu care moștenesc un hotel și este într-un fel în legătură cu cei 3 frați, un mic “oraș”, în mijlocul pădurii, cu o grămadă de inbreeds și un frate ciudat și înfiorător și sora de funcționare de hotel.