Drum interzis 4 – Wrong Turn 4 (2011) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza
Scenariu: Declan O’Brien, Alan B. McElroy
IMDB: 4.6
Regizor(i): Declan O’Brien
Actori: Jennifer Pudavick, Tenika Davis, Kaitlyn Leeb


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Drum interzis 4 – Wrong Turn 4

Un grup de prieteni pleacă cu snowmobilul într-o excursie în vacanța de iarnă. Fac greșeala de a o lua pe un drum ocolitor și de aici încep problemele. Se rătăcesc și ajung într-un spital abandonat unde pacienții încep să-i vâneze.

Pe celelalte din serie le-am vazut, dar acesta dupa trailer nu stiu ce sa zic parca nu ar avea aceeasi aura ca precedentele, o sa-l vad si pe acesta bineinteles, dar inca o data sustin ca nu o sa fie ca primele Wrong Turn. Si inca ceva cred ca erau de ajuns doar 3, dar scenaristii din ziua de azi nu mai vin cu idei originale decat extrem de rar, de ex cu “SAW” s-a procedat la fel, o groaza de continuari cand de fapt erau de ajuns doar primele 3 din serie…, asa si aici.

Pe de o parte aveam niste asteptarile, intrucat este o franciza horror destul de titrata si de reusita, dar pe de alta chiar imi era teama ca s-a lungit prea mult si va dezamagi… din pacate, cam asa a fost in multe momente, fiind slabut comparat cu primele filme ale seriei, chiar daca s-a diferentiat de porcariile ieftine aparute peste tot, fiind interesanta si decorul, locul unde totul s-a intamplat, ritmul si desfasurarea.. de urmarit o data, dar numai de fanii seriei pentru a putea avea ceva satisfactii.