Drum interzis 3 – Wrong Turn 3 (2009) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza
Scenariu: Connor James Delaney, Alan B. McElroy
IMDB: 4.6
Regizor(i): Declan O’Brien
Actori: Tom Frederic, Janet Montgomery, Gil Kolirin


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Drum interzis 3 – Wrong Turn 3

Un grup de oameni se trezește prins fără ieșire în pădurile din Virginia de Vest. În lupta pentru supraviețuire, nu pădurea nesfârșită și întunecoasă care pare fără ieșire este cel mai mare pericol, ci un grup de canibali mutanți care îi pândește din umbră și începe să-i omoare unul câte unul în cele mai sângeroase moduri.

Nu prea a rupt gura tirgului acest film,pacat ca sa mai continuat,trebuia sa ramina cele doua parti super bune care au fost.Nu a fost chiear rau filmul dar povestea in sine cam lasa de dorit.Sunt ceva efecte speciale destul de bune si mutanti aceia sunt super realizati,cel care ia creat pe acei mutanti toate felicitarile mele.In rest un film normal care nu iasa in evidenta cu nimic in afara de asei mutanti si ceva efecte speciale.Dar povestea in sine cam slabuta din pacate.Eu sper sa se opreasca aici cu aceste serii,cel putin asa lasa sa se inteleaga ca nu se mai face o parte.Decit sa strice primele doua seri care au fost super mai bine se opresc aici cu continuarile.

Are si actiune.nu numai horror,dar ce ar fi wrong turn fara chestii scarboase? Pai are o parte cand ii taie o bucata de cap si ii mananca o bucata de creier cu lingurita!Zici ca e inghetata! Filmul in esenta nu e rau,chiar foarte bun,dar are nevoie de o sclipire!1 a fost inceputul,2 a avut acea emisiune,iar acum condamnati?E nevoie de o sclipire ce sa atraga lumea! Mutantii iarasi frumos facuti,actorii joaca ok,deci nu ai nimic de pierdut!