Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Drum interzis 2 – Wrong Turn 2 (2007) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.5
Regizor(i): Joe Lynch
Actori: Erica Leerhsen, Henry Rollins, Texas Battle


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Drum interzis 2 – Wrong Turn 2

Dale Murphy (Henry Rollins) produce si prezinta propria emisiune numita Ultimul supravietuitor: Apocalipsa, cu sase participanti condusi de Nina Papas (Erica Leerhsen), care vor fi lasati impreuna sase zile intr-un tinut post-apocaliptic situat intr-o zona indepartata din Virginia de Vest, iar castigatorul va lua o suta de mii de dolari. Dar emisiunea se transforma intr-un cosmar cand participantii descopera ca sunt vanati de o familie de canibali, care vrea sa-i macelareasca fara mila si sa-i manance.

Mda… desi ii dau tot nota 8, oricum e si mai si decat prima parte, mult mai multa si mai complex e concentrata actiunea, poate si unde numarul de minute este mai mare….Dar, totusi, nu cred ca merita mai mult de 8 deoarece nu prea aduce in scena ceva inedit, prea deosebit sau extrem de special, doar adrenalina e notata, in cazul meu :p Si, bineinteles, ca, sa nu uitam de superba blondina de partea careia am fost pe tot parcursul filmului 😀 !! Vizionare placuta va doresc 😉

Sta destul de prost la capitolul efecte. Pe la inceput, matele alea arata de parca ar fi niste pungi umplute cu apa colorata. La fel si la faza din copac, cand ii strapunge pustiul cu sulita. Se vede chiar clar ca e modificat pe PC, si s-a adaugat sulita peste capul lor ca sa para ca le-a intrat pe dinauntru. Asta 1… iar 2.. nu inteleg cum de negrul ala si cu Nina au supravietuit pana la final. Daca era dupa mine, erau dusi inca din primele 20 minute.. Mi-ar fi placut mult mai mult ca M si cu Elena sa fie cei care scapa.