Dreptate la înălţime – Man on a Ledge (2012) Online Subtitrat


Regia: Asger Leth
Actori: Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell
Anul: 2012
Gen: Actiune, Aventura, Crima
Durata: 102 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dreptate la înălţime – Man on a Ledge

Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos îl aduce pe un polițist incoruptibil în pragul nebuniei. După ce a ajuns în închisoare pentru o infracțiune pe care nu a comis-o, Nick (Sam Worthington) începe să încalce toate regulile, singura lui șansă fiind acum evadarea.

Adevăratul haos începe la scurt timp după fuga din închisoare, când, bărbierit și îmbrăcat la patru ace Nick amenință că se aruncă de pe o clădire din mijlocul Manhattanului. Trecătorii încep să se panicheze văzându-l acolo și forțele de ordine trimit de urgență un negociator, Lydia (Elizabeth Banks), pentru a împiedica dezastrul.

Însă teribila scenă este de fapt un plan foarte bine pus la punct; iar în timp ce joacă rolul sinucigașului; Nick coordonează de fapt furtul unui diamant de 30 de milioane de dolari; pentru dispariția căruia ajunsese inițial în închisoare. Este singura cale de a-și demonstra nevinovăția și pentru asta are nevoie de ajutorul negociatoarei. În momentul în care poliția reușește să îl identifice; o echipă SWAT este trimisă pe poziție pentru a-l extermina și cum Lydia nu este încă sigură de partea cui se află adevărul; șansele lui Nick sunt mai slabe în fiecare clipă.


Review Dreptate la înălţime – Man on a Ledge

Cu un regizor cvasidebutant si un scenarist cu experienta doar in zona filmelor de televiziune; Man on a Ledge rateaza orice inaltime si se arunca la propriu si la figurat; in ciuda distributiei fatoase; intr-un salt din care nu supravietuieste.

Indiferent de cauze; filmul Dreptate la înălţime – Man on a Ledge livreaza momente comice nascute din interactiunea fratelui lui Nick si a iubitei acestuia. Daca tot am ajuns la personajul ei; merita deschisa o paranteza. Chica latina nascuta la Miami; dar cunoscuta mai degraba pentru un rol din telenovela Prisonera; Genesis(!) Rodriguez e genul de aparitie care-i va pune pe domni la regim. Cat timp ea e pe ecran; cu decolteurile presante si echipamentul ei din latex; nu-ti mai vine sa te atingi de popcorn sau bautura racoritoare. Sunt sigur ca topurile de frumusete o vor retine. La fel si producatorii.

Cam acesta e si singurul plus al peliculei: e fatos. Sam Worthington ii bate constant in utlimii ani pe conationalii sai din Down Under (Eric Bana si Russell Crowe) in topurile barbatilor cuceritori; Genesis e hot; si pana si Elizabeth Banks; in rolul negociatoarei cu constiinta incarcata; arata ca dupa un somn de frumusete pe cinste. Deci filmul Dreptate la înălţime – Man on a Ledge are sanse sa se vanda binisor.

Mai departe insa; povestea are gauri de tot felul; de la cum nu bate nicio briza la etajul 21 sau cum negociatoarea nu are nicio tehnica de negociere si pana la un final tras de par dincolo de orice limita (nu devoalez ca sa nu va stric surpriza).